Goedkoop, maar over datum

Goedkoop, maar over datum

Op een school in Pennsylvania zijn de kantinemedewerkers misschien wel iets te veel met het milieu bezig. Zo erg dat deze medewerkers ervoor hebben gepleit gratis bedorven voedsel te mogen eten. Eerst werd dit niet goedgekeurd, maar nadat de werknemers een aanklacht hadden ingediend werd het toch geaccepteerd. Bedorven en fout bereide etenswaren mogen natuurlijk niet aan de leerlingen worden geserveerd. Wat ik mezelf afvraag is of de werknemers het nou zonde vinden dat er zoveel eten overblijft of dat ze wel heel ver gaan voor een gratis lunch…

  • Adriano: thnx: het is een idee dat waarschijnlijk al velen gehad heebbn en al lang bestaat, maar ik had toch het gevoel of ik het zelf voor het eerst ontdekte. Je zou het uit kunnen bouwen. Net als ik een jaar of 13 geleden met mijn plassenfoto’s heb gedaan ( zag net bij jou ook een plassenfoto van een kerk). Dat idee werd toen meteen opgepikt door het Parool dat er een artikeltje aan wijdde met een foto van mij dus. Ik fotografeerde (en daarna jarenlang) gebouwen etc. in plassen en draaide de foto dan op zijn kop zodat het gebouw weer rechtop stond, meestal zonder het originele gebouw er op (dus alleen de reflectie in een plas) Dat had ik althans zelf nog nooit gezien. Maar dit idee is denk ik minder origineel dan die plassenfoto’s.Ik kan erg genieten van dit soort brainwaves. Een van de leukste van de laatste maanden vond ik wel het inkleuren van zandpatronen: zie hier:

Reactie plaatsen

Alle rechten voorbehouden © 2012 GreenKakapo - internetbureau Den Haag