Ik kan niet slapen!

ik kan niet slapen

Ontzettend veel mensen hebben last van slapeloosheid. Dit is een hele vervelende kwaal en heeft vaak veel invloed op het dagelijks leven. Er zijn een aantal dingen die je kunt uitproberen om slapeloosheid tegen te gaan.

Ten eerste kun je gezond eten. Ja, ik blijf hier op hameren, maar zo zie je maar weer dat gezond eten overal goed voor is. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van caffeïne. Hetzelfde geldt voor suiker. Eet het avondeten zo vroeg mogelijk. Dit bevordert een goed slaapritme.

Acupunctuur, ik heb dit nog nooit gehad, maar het schijnt veel problemen te verhelpen. Voor van alles kun je, op een wat natuurlijkere manier, een behandeling krijgen. Je lichaam is na zo een behandeling weer in balans.

Een valeriaan, ook wel ‘kattenkruid’ genoemd, is een plant dat de slaap schijnt te bevorderen. Ook kamille en lavendel schijnen bevorderend te zijn voor de slaap.

Verder zijn er nog standaard tips, zoals: een warm bad of een warme douche nemen voor het slapengaan, overdag veel bewegen of een boek lezen voordat je gaat slapen.

Ik wens je veel succes met deze methodes! Slaap lekker.

  • weet niet of u de beelden heeft geiezn, maar het was absoluut geen buitenspel (speler stond namelijk, tot 2 keer toe, op 1 lijn met de verdediging).Howard Webb heeft zijn werk niet de hele wedstrijd goed gedaan, maar heeft zeker niet alleen voor Spanje gefloten. De Jong had namelijk rood moeten krijgen (dit is een feit), net als van Bommel (naar mijn mening), dus in die zin heeft hij ons’ gespaard.Camera’s voor buitenspel zijn wat mij betreft niet nodig, wat wel nodig is, is die hele buitenspelregel afschaffen (moet je als verdediging maar opletten).Er moeten wel camera’s op de achter- en zijlijnen komen en ook moet er een systeem komen voor de overtredingen (wij zien altijd netjes de close-up herhaling, stel deze ook beschikbaar voor de scheidsrechter, dit is 2 seconden werk).Verder wil ik nog wel even kwijt dat Spanje terecht gewonnen heeft. Nederland speelde niet goed en ook de 2 100% kansen van Robben gingen er niet in.Spanje kreeg 2 of 3 kansen en maakten daaruit een doelpunt.

Reactie plaatsen

Alle rechten voorbehouden © 2012 GreenKakapo - internetbureau Den Haag