Migraine bestrijden op een natuurlijke wijze

Migraine bestrijden op een natuurlijke wijze

Ongelooflijk veel mensen hebben last van migraine. Zo’n 25% van de vrouwen en 20% van de mannen lijden hieronder. Tijdens een migraineaanval heb je al snel last van een
pittige hoofdpijn. Ook kun je goed misselijk worden. Geuren ruiken vaak sterker. Licht en geluid zijn veel intenser dan normaal.

Er zijn verschillende pillen die migraine tegengaan. Helaas neemt dit bij veel mensen maar een klein deel van de pijn weg. Er zijn wel een aantal natuurlijke hulpmiddelen die de pijn tijdens de migraineaanvallen kunnen verminderen.

Migraine wordt vaak veroorzaakt door een ongezonde levensstijl. Er zijn veel soorten producten die migraineaanvallen bevorderen, zoals het nuttigen van te veel chocola, cafeïne, tarwe of vleeswaren. Probeer zo gezond mogelijk te leven en gevarieerd te eten om de kans op een migraineaanval te verminderen.

Er zijn een aantal natuurlijke producten die helpen bij het aanpakken van migraine. Munt heeft een kalmerend effect op de huid. Lavendel staat bekend om een verlichtend effect bij krampen, hoofdpijn, koorts, duizeligheid en stress. Maak van dit soort producten gebruik. Als je last hebt van migraine doe je ongeveer acht druppels pepermunt- of lavendel etherische olie in een kommetje met warm water. Doordrenk een washandje met deze oplossing en leg dit vervolgens in je nek. Ook kun je de olie gebruik voor een nek- en hoofdmassage. Dit zal de pijn verlichten.

Moederkruid zou migraine moeten voorkomen. Eet drie bladeren moederkruid per dag. Je kundt de bladeren makkelijk vermengen in het eten. Verder bestrijden selderij sap en gembersap migraine.

Er zijn massages die de druk tijdens migraine kunnen verminderen. Zo kunnen massagetechnieken die speciale drukpunten op de handen en voeten behandelen goed werken bij de verminderen van pijn . Verder zijn er acupunctuurbehandelingen speciaal gericht op het tegengaan van migraine.

Er zijn allerlei natuurlijke hulpmiddelen die jou kunnen helpen bij het bestrijden van migraine. Probeer ze gewoon uit. Voor je het weet zeg je ‘vaarwel’ tegen migraine.

  • we zullen in ausugtus nog eens een sprinkhanentocht doen. misschien dat we dan wat volwassen klein grut vinden.de fladderaars:mooie beelden van icarus, blauwe vuur en zilveren maan. alleen jammer dat de beestjes zelf niet meer fris zijn. aandachtspuntje hoor uw woudparelmoers (“de meesten” zijn fout) vind ik wel geslaagd. goed gebruik van die achtergronddie laatste is een brenthis. die heb ik toch even in de veldgids gecheckt. (goed teken )er zijn er maar twee in de wijde omgeving en de purperstreep staat wat hoger op je pagina.dit is volgens mij braamparelmoer !kan het dat die groter was dan de andere parelmoers?die locatie mag je mij wel eens geven voor volgend jaar. heb ik nog nooit gezien

  • Famosan is een hulpmiddel dat overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, hoofdpijn, transpireren en stemmingswisselingen op een natuurlijke manier helpt te verminderen. Famosan houdt het natuurlijke overgangsproces intact. Afhankelijk van de verschijnselen kun je verschillende varianten van Famosan gebruiken. Famosan totaal voor lichamelijke overgangsverschijnselen. Famosan Balans biedt ondersteuning bij emotionele overgangsverschijnselen. Terwijl je Famosan Salvia voornamelijk gebruikt bij de overgang als je last van opvliegers en nachtelijk transpireren hebt.

  • Jullie gaan heel kort door de bocht door te schrijven dat migraine vaak door een ongezonde levensstijl wordt veroorzaakt! Dit is bij mij in geenszins het geval!

Reactie plaatsen

Alle rechten voorbehouden © 2012 GreenKakapo - internetbureau Den Haag